Pagina's

zaterdag 15 januari 2011

fietscauserie 15/2/2011 Bli:b

fietscauserie over mobiliteit in de grootstad Brussel op 15 februari in Bli:b Vorst

Op 15 februari nodigt Fietsersbond Brussel-Zuid Kris Peeters (nee, niet de Minister-president) uit voor een fietscauserie in de mooie locatie van de Nederlandstalige bibliotheek Bli:b in Vorst.

Zit de auto in een doodlopend straatje ? Hoe komt het dat de auto slechts een energierendement heeft van 1 procent en zich toch weet te verkopen als milieuvriendelijk ? Deze en andere vragen stelt Kris Peeters in zijn bekend boek "De File voorbij".

Fietsersbond Brussel-Zuid nodigt hem om zijn ideeën toe te passen op een fietsbeleid in de grootstad Brussel. Daarna zullen enkele Brusselse politici hun beschouwingen geven bij de standpunten van de spreker en kan iedereen vanuit de zaal meedebatteren. Het geheel wordt in goede banen gemodereerd door Stefaan Meerbergen (VRT journalist).

Programma :
19u onthaal en drankje
19u30 welkomstwoord door Jutta Buyse, schepen van Vorst
19u40 Kris Peeters met een fietscauserie over mobiliteit in de grootstad Brussel
20u45 reacties door Annemie Maes (Groen!), Jef Van Damme (SPa) en Sven Gatz (Open VLD)
21u30 discussie met de zaal
22u einde

Meer info op fietsersbondbrusselzuid.blogspot.com

Met de steun van Jutta Buyse, Schepen van Nederlandstalige aangelegenheden van Vorst.
Bli:b (BrassWeb) Van Volxemlaan 364,Vorst

Fietsparking voorzien, MIVB bus 49 & 50, tram 82 & 97 (halte Wiels)


De banner bovenaan is ook te vinden op een flyer. Op de achterkant staat ongeveer de praktische informatie die hierboven ook te lezen is. Flyers kunnen via ons mailadres besteld worden (fietsersbondbrusselzuid(at)gmial.com). Wie nog andere mogelijkheden hebt om promotie te maken (bv via een website) kan daarvoor ook elektronisch materiaal aanvragen via fietsersbondbrusselzuid@gmail.com

Tot 15/2 ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten